Vik
"A" Cabernet Sauvignon
-
KrajChile
-
Jednostka miaryButelka
-
Minimalna temperatura16.00
-
Maksymalna temperatura18
-
Potencjał leżakowania4-5 lat
-
Ilość sztuk w kartonie6.00
-
KolorCzerwone
Potrawy
Empanadas, tapas
Więcej informacji
Po spontanicznej fermentacji wino dojrzewa przez okres 18 miesięcy w nowych i używanych barriques z francuskiego dębu.
Producent zachęca aby traktować A Cabernet Sauvignon jako wstęp do nieco bardziej złożonej etykiety jaką jest Milla Cala.
Informacje o produkcie
- Producent
- Vik
- Kraj
- Chile
- Jednostka miary
- Butelka
- Minimalna temperatura
- 16.00 st.C
- Maksymalna temperatura
- 18
- Potencjał leżakowania
- 4-5 lat
- Ilość sztuk w kartonie
- 6.00
- Apelacja
- DO Colchagua
- Zawartość alkoholu
- 14,0 %
- Kolor
- Czerwone