Bodegas Catena Zapata

Alamos Cabernet Sauv.

  • Potencjał leżakowania
    5-7 lat
  • Jednostka miary
    Butelka
  • Minimalna temperatura
    16.00
  • Maksymalna temperatura
    18
  • Kraj
    Argentyna
  • Kolor
    Czerwone
Pokaż szczegóły

Potrawy

Gulasz wieprzowy, karkówka pieczona

Więcej informacji

Po fermentacji wino dojrzewa przez okres 6-8 miesięcy w dębowych beczkach kilkukrotnego użycia.

Informacje o produkcie

Producent
Bodegas Catena Zapata
Potencjał leżakowania
5-7 lat
Jednostka miary
Butelka
Minimalna temperatura
16.00 st.C
Maksymalna temperatura
18
Kraj
Argentyna
Zawartość alkoholu
13,5 %
Kolor
Czerwone
Nagrody
Robert Parker 90 pkt., Wine Spectator 86 pkt.
Pobierz kartę produktu
Czy masz ukończone 18 lat?
Nie
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #