Cavit
Gewurztraminer
-
KrajWłochy
-
Jednostka miaryButelka
-
Minimalna temperatura10.00
-
Ilość sztuk w kartonie6.00
-
KolorBiałe
Potrawy
Pieczony indyk, kuchnia tajska
Więcej informacji
Przed fermentacją moszcz jest macerowany przez krótki czas na skórkach. Sama fermentacja odbywa się w niskiej temperaturze - maksymlnie 20 stopni. Dojrzewa w zbiornikach ze stali nierdzewnej przez 4 - 5 miesięcy.
Informacje o produkcie
- Producent
- Cavit
- Kraj
- Włochy
- Jednostka miary
- Butelka
- Minimalna temperatura
- 10.00 st.C
- Ilość sztuk w kartonie
- 6.00
- Apelacja
- Trentino DOC
- Zawartość alkoholu
- 13,0 %
- Kolor
- Białe
- Certyfikaty
- Wino wegańskie
Producent