Akashi Sake Brewery
Ginjo Yuzushu
-
Minimalna temperatura5.00
-
Jednostka miaryButelka
-
Ilość sztuk w kartonie6.00
-
KrajJaponia
Więcej informacji
Likier Akashi-Tai Yuzu wykorzystuje wyjątkowo dużą ilość świeżego yuzu z regionu Hyogo, które jest tłoczone w momencie dostawy, aby zachować czysty aromat owoców cytrusowych które są bardzo wysoko cenione w Japonii. Dodaje oryginalności najbardziej wyrafinowanym koktajlom i może być pity czysty lub z lodem jako aperitif lub po kolacji.
Kategoria: Yuzushu
Ryż: Yamadanishiki (grand cru, prefektura Hyogo)
Składniki: Yuzu, sake Ginjo, alkohol, cukier
Informacje o produkcie
- Producent
- Akashi Sake Brewery
- Minimalna temperatura
- 5.00 st.C
- Jednostka miary
- Butelka
- Ilość sztuk w kartonie
- 6.00
- Kraj
- Japonia
- Region
- Hyogo
- Zawartość alkoholu
- 10,0 %