Marko Fon
Malvasia
-
Potencjał leżakowania5 lat
-
Maksymalna temperatura14
-
Jednostka miaryButelka
-
KrajSłowenia
-
Minimalna temperatura10.00
-
Ilość sztuk w kartonie6.00
-
KolorBiałe
Potrawy
Zupa rybna, grillowane ryby
Więcej informacji
Maceracja na skórkach trawa maksymalnie 48 godzin. Wino dojrzewa 12 miesięcy w stalowych zbiornikach.
Informacje o produkcie
- Producent
- Marko Fon
- Potencjał leżakowania
- 5 lat
- Maksymalna temperatura
- 14
- Jednostka miary
- Butelka
- Kraj
- Słowenia
- Minimalna temperatura
- 10.00 st.C
- Ilość sztuk w kartonie
- 6.00
- Apelacja
- Kras
- Zawartość alkoholu
- 13,5 %
- Kolor
- Białe
- Certyfikaty
- Wino organiczne , Vininova naturalnie