Vigneti Massa
Montecitorio
-
Potencjał leżakowania5-7 lat
-
KrajWłochy
-
Jednostka miaryButelka
-
Maksymalna temperatura12
-
Minimalna temperatura10.00
-
Ilość sztuk w kartonie6.00
-
KolorBiałe
Potrawy
Kurczak w ziołach, terrina z królika
Więcej informacji
Przed fermentacją maceruje na zimno przez około 40 godzin. Po fermentacji dojrzewa nad osadem przez okres 12 miesięcy w zbiornikach ze stali nierdzewnej.
Informacje o produkcie
- Producent
- Vigneti Massa
- Potencjał leżakowania
- 5-7 lat
- Kraj
- Włochy
- Jednostka miary
- Butelka
- Maksymalna temperatura
- 12
- Minimalna temperatura
- 10.00 st.C
- Ilość sztuk w kartonie
- 6.00
- Apelacja
- Colli Tortonesi DOC
- Zawartość alkoholu
- 14,5 %
- Kolor
- Białe