Vigneti Massa

Montecitorio

  • Potencjał leżakowania
    5-7 lat
  • Kraj
    Włochy
  • Jednostka miary
    Butelka
  • Maksymalna temperatura
    12
  • Minimalna temperatura
    10.00
  • Ilość sztuk w kartonie
    6.00
  • Kolor
    Białe
Pokaż szczegóły

Potrawy

Kurczak w ziołach, terrina z królika

Więcej informacji

Przed fermentacją maceruje na zimno przez około 40 godzin. Po fermentacji dojrzewa nad osadem przez okres 12 miesięcy w zbiornikach ze stali nierdzewnej.

Informacje o produkcie

Producent
Vigneti Massa
Potencjał leżakowania
5-7 lat
Kraj
Włochy
Jednostka miary
Butelka
Maksymalna temperatura
12
Minimalna temperatura
10.00 st.C
Ilość sztuk w kartonie
6.00
Apelacja
Colli Tortonesi DOC
Zawartość alkoholu
14,5 %
Kolor
Białe
Pobierz kartę produktu
Czy masz ukończone 18 lat?
Nie
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #