Vina Progreso
Underground Skin-Contact Orange
-
Maksymalna temperatura14
-
KrajUrugwaj
-
Jednostka miaryButelka
-
Ilość sztuk w kartonie6.00
-
Minimalna temperatura12.00
-
KolorPomarańczowe
Potrawy
Tagine z jagnięciny
Więcej informacji
Wino fermentowało przez 3 tygodnie w otwartych beczkach z drewna akacji, a następnie dojrzewało na osadzie przez kolejne 8 miesięcy. Po skończonym leżakowaniu wino nie było klarowane, filtrowane, a podczas butelkowania nie stosowano żadnych dodatków siarczynów.
Informacje o produkcie
- Producent
- Vina Progreso
- Maksymalna temperatura
- 14
- Kraj
- Urugwaj
- Jednostka miary
- Butelka
- Ilość sztuk w kartonie
- 6.00
- Minimalna temperatura
- 12.00 st.C
- Kolor
- Pomarańczowe
- Certyfikaty
- Wino naturalne , Vininova naturalnie