Cantine San Marzano

Vindoro Negroamaro

  • Kraj
    Włochy
  • Potencjał leżakowania
    do 10 lat
  • Minimalna temperatura
    18.00
  • Kolor
    Czerwone
Pokaż szczegóły

Potrawy

Comber z jelenia, gulasz z dzika

Więcej informacji

Winogrona są zbierane ręcznie. Maceracja trwa 18 dni dla 80% masy a 25 dni dla pozostałych 20%. Fermentacja alkoholowa w temperaturze 24 °C.

Informacje o produkcie

Producent
Cantine San Marzano
Kraj
Włochy
Potencjał leżakowania
do 10 lat
Minimalna temperatura
18.00 st.C
Apelacja
Salento IGP
Zawartość alkoholu
14,5 %
Kolor
Czerwone
Nagrody
MUNDUS VINI 2016 złoto
Pobierz kartę produktu
Czy masz ukończone 18 lat?
Nie
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #