Suavia

Le Rive

  • Potencjał leżakowania
    5-7 lat
  • Kraj
    Włochy
  • Minimalna temperatura
    13.00
  • Kolor
    Białe
Pokaż szczegóły

Potrawy

Sery miękkie, pieczony kurczak

Więcej informacji

Wino fermentuje w stalowanych kadziach a następnie przez 15 miesięcy dojrzewa - 30% w beczkach z francuskiego dębu, 70% w stalowych kadziach. Po zmieszaniu w kadziach wino dojrzewa kolejne 15 miesięcy, po zabutelkowaniu leżakuje jeszcze 12 miesięcy zanim trafi do sprzedaży.

Informacje o produkcie

Producent
Suavia
Potencjał leżakowania
5-7 lat
Kraj
Włochy
Minimalna temperatura
13.00 st.C
Apelacja
Veronese IGP
Zawartość alkoholu
13,5 %
Kolor
Białe
Nagrody
Gambero Rosso 2 Bicchiere, Wine Spectator 91 pkt
Pobierz kartę produktu
Czy masz ukończone 18 lat?
Nie
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #